Ι Σ Τ Ο Ρ Ι Α

 

Το 1978 μια παρέα κατοίκων των Μολάων έκριναν αναγκαίο την ίδρυση ενός αθλητικού συλλόγου, για τη νεολαία του τόπου μας. Έχουμε ακούσει από τους παλαιότερους, πως μια ημέρα σηκώθηκε αυτή η παρέα από ένα τραπέζι κι έτρεξαν να μαζέψουν ότι χρειάζεται  ...άλλοι χαρτιά, άλλοι παιδιά, χρήματα κτλ. Έτσι όταν κατοχυρώθηκε η πρόταση του κ. Γιώργου για το όνομα να ήταν "Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Επιδαύρου Λιμηράς" ο κυρ' Αντώνης ανέλαβε τα τυπικά του θέματος και σε μερικές ημέρες όλα τα χαρτιά ήταν έτοιμα.

Αυτό που έμενε πλέον, ήταν η συγκέντρωση των παιδιών για να συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός αθλητικών δελτίων. Ο αριθμός με τον καιρό υπερκαλύφθηκε. Γι' αυτό φρόντισαν κυρίως , ο Γ. Παπαδόπουλος βρήκε παιδιά και τους έκανε ποδοσφαιριστές, , ο Δ. Παντελής καλαθοσφαιριστές, ο κ. Μαδημένος (γυμναστής) βολεϊμπολίστες και μερικούς αθλητές στίβου.

...1978 - 2008, περισσότεροι από 1000 αθλητές και αθλήτριες, έμαθαν τι σημαίνει αθλητική ιδέα (άλλοι πολύ κι άλλοι λιγότερο) και πόσο σημαντικός είναι ο αθλητισμός ιδιαίτερα σε έναν τόπο, όπου οι νέοι λιγοστεύουν.

Mάθετε ή θυμηθείτε ποιοι παράγοντες προσέφεραν και κράτησαν ζωντανό τον ΑΠΟΕΛ όλα αυτά τα 30 χρόνια.

Το σημερινό Δ. Συμβούλιο Κεντρική Σελίδα Γράψτε μας