Κεντρική - ΝέαPhotosΙστορίαΑκαδημίεςτμήμα Basketτμήμα Volleyτμήμα Στίβου Βιβλίο επισκεπτώνΔιοικητικό ΣυμβούλιοΚλειστόΔιασκέδασηBasketoVideose-mail.

 

Αν μη τι άλλο, έχουμε λόγους να ανανεώσουμε αυτή τη σελίδα του ιστότοπού μας. Τα κτήρια που βλέπετε στις φωτογραφίες, σήμερα, φθινόπωρο του 2013 δεν υπάρχουν. Χτίζεται κάτι καινούριο εκεί.

Κάτω από αυτή τη γραμμή γράφονται κάποια πράγματα που δεν έχουμε καταφέρει να τα σβήσουμε. Δεν ξέρω αν θα βρούμε ποτέ τη δύναμη να τα σβήσουμε. Όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο "γραφικά" μας φαίνονται. Φυσικά και γελάμε, αλλά από την άλλη, αν τα σβήσουμε μπορεί να έχουμε γυρίσει την πλάτη σε κομμάτι της ιστορίας. Έτσι αισθανόμαστε.

 


\/ \/    ERROR! Could not delete! The command you entered, not held.   \/ \/


 

Εδώ γίνονται οι ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

 

κλικ για μεγαλύτερη

ΥΠΟΣΤΕΓΟ    

ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΟΛΑΩΝ      

κλικ για μεγαλύτερη

  Κτίστηκε πολλά χρόνια πριν, μαζί με το σημερινό Γυμνάσιο Μολάων. Από τότε οι μόνες αλλαγές που έχουν γίνει είναι:  Στεγανοποίηση ταράτσας, βάψιμο τοίχων, υποτυπώδης φωτισμός και δύο μπασκέτες. Επανειλημμένως -κυρίως τα τελευταία έτη- έχουμε προσπαθήσει να πείσουμε τη δημοτική αρχή να κλειστούν τα ανοιχτά σημεία του, μετατρέποντάς το σε κλειστό προπονητήριο. Αρχές Αυγούστου 2006, το Δημοτικό Συμβούλιο μας δέχθηκε σε συνεδρίασή του. Παρουσιάσαμε πρόχειρη μελέτη μηχανικού (μερικών χιλιάδων ευρώ) και παρακαλέσαμε να γίνει το έργο άμεσα λόγω λειτουργίας Τ.Α.Δ. (κοινώς, Αθλητικού τμήμα Γυμνασίου). Αποφασίστηκε ενώπιόν μας, να γίνει το έργο τις επόμενες (τότε) ημέρες. Αποτέλεσμα: Σήμερα, Νοέμβριος 2006, δεν έχει γίνει το παραμικρό, εκτός του να αναιρεθεί η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας (Απριλίου 2006) της λειτουργίας του Τ.Α.Δ λόγω ανεπάρκειας αθλητικών εγκαταστάσεων.

 

 

  Επιτέλους κύριοι, υπεύθυνοι κάποιων σημαντικών αποφάσεων του τόπου μας, πρέπει να καταλάβετε πως υπάρχουν κάποιες ανάγκες για τις οποίες έχετε αδιαφορήσει. Ελάτε τις κρύες ημέρες του χειμώνα, να δείτε το πάθος των παιδιών (πλέον των 80) των ακαδημιών μας μήπως καταλάβετε κάτι. Πιστέψτε το πως θα νοιώσετε πολύ καλύτερα όταν έχετε συμβάλει κι εσείς στην προσπάθεια μερικών ανθρώπων, να μεταδώσουν την ιδέα την αθλητική και της κοινωνικοποίησης σε μικρά παιδιά. Αυτά τα χρειάζεται ο τόπος μας. Πρέπει να ξαναγυρίσουν κάποια στιγμή ΕΔΩ, ως ώριμοι και χρήσιμοι πολίτες, με αγάπη και προσφορά για τον τόπο τους!

Χ. Ζ.  

 

ΑΝΟΙΚΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ και ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

κλικ για μεγαλύτερη

 Κατασκευάστηκε το 1996. Ήταν το μόνο γήπεδο στην Ελλάδα που έγινε από έξοδα αθλητικού σωματείου! Κόστισε τότε, 4.000.000 δραχμές. Συνεισέφεραν γι’ αυτό οι σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων Λυκείου, Γυμνασίου και Δημοτικού σχολείου, η Ενορία Μολάων, ο σύλλογος Κυριών και Δ/δων Μολάων κ.ά.  Βρίσκεται στον προαύλιοΠροπόνηση παιδικού. Κλικ για μεγαλύτερη εικόνα χώρο Ενιαίου Λυκείου Μολάων. Το 2003 με πρωτοβουλία του Δ.Σ. ΑΠΟΕΛ, έγιναν προσπάθειες εύρεσης πόρων μετατροπής του σε κλειστό προπονητήριο (κόστους 65 έως 70 χιλιάδων €). Οι προσπάθειες σταμάτησαν στο γραφείο του Νομάρχη Λακωνίας ο οποίος μας είπε πως "δεν επιτρέπονται οι λυόμενες κατασκευές σε σχολικούς χώρους". Παρόντες ήταν ο κ. Λυκειάρχης, η κα Γυμνασιάρχης κι εκπρόσωποι του Δήμου και του ΑΠΟΕΛ.